Bedankjes

We zijn zeer ontroerd door de mooie bedankjes die we reeds van onze gasten mochten ontvangen. Emails waarin jullie merkbaar nagenieten, een schriftje met mooie wensen en dankbetuigingen, en zelfs een prachtig fotoboek. Wij voelen ons bevoorrecht met zulke warme, attente gasten en hopen jullie nog vaak terug te zien.

Alain en Tracy

 
 

Aan Johan, Alain, Tracy en alle andere gasten,

Onze gemeenschappelijke interesse en de fascinatie voor de vertelkracht van Johan Braeckman bracht ons allen samen in het witte Casa Del Valle gelegen in de heuvels van het warme en pittoreske Frigiliana. We dronken water en wijn, kleurrijke vruchtensappen en straffe mojito's. We proefden van schelpen, ossenstaart, gamba's, kazen, Iberico-ham en sardines en hoe lekker was de "miel de caña" op onze gebakken aubergines niet en in onze salades. Tussen het eten van al dat lekkers door dwaalden onze gedachten weg onder de poëtische evocaties van Willy en Myriam. En als filosofie een vrouw was dan viel ze voor Johan en Johan viel voor haar, want wie anders dan hij beheerst de denkwereld van  vragen stellen en antwoorden zoeken in een omgeving die elke dag nieuwe uitdagingen creëert. Het was ongelofelijk boeiend, we kregen meer dan een glimp van de schoonheid van het denken. Alles, ja werkelijk alles was overheerlijk en onvergetelijk en niet in het minst dank zij onze beminnelijke hosts Tracy en Alain. Thanks to the both of you ... en jullie allen samen, want het klikte en we genoten ...

Marie-Jeanne en Peter

 
 

Beste Tracy en Alain,

Héél hartelijk dank voor de "fotolijst". Ik heb ze ook doorgestuurd naar m'n dochter, ze wilde zo graag weten wie m'n "klasgenoten" waren. Bij jullie heb ik mijn tank vol kunnen laden met een heleboel fijne dingen die het waard maken te leven. Een hartelijk onthaal van twee sympathieke mensen in een paradijselijke omgeving, boeiende lessen in klare taal door een opgewekte en geduldige professor gebracht, hopen vitaminen van zalig fruit, wandelen in een prachtig dorp, avonden gevuld met lekkere wijn en heerlijk gastronomisch eten. En dat alles omgeven door fantastisch sympathieke mensen bij wie ik mij onmiddellijk thuis voelde.

Henny

Bedankt, beste en lieve Alain en Tracy,

Het is werkelijke méér geweest dan zomaar een treffen; jullie gaven ons meteen zo een warm gevoel. Zeer blij jullie en de anderen te hebben mogen leren kennen. 't Was in elk geval een heel positieve ervaring. Onvergetelijk,

Dianne

 
 

Dag Alain en Tracy

Bedankt voor alles! Voor de kans die we kregen om deel te nemen aan deze fantastische week. De kennis en levenswijsheid die wij konden aanscherpen, het heerlijke voedsel, de warmte en vriendschap ... een week om nooit te vergeten. 

Dikke kus, Rita

Alain en Tracy,

Mijn allerhartelijkste dank voor jullie gastvrijheid, vriendschap en vrijgevigheid. Het was overweldigend. Alles was super georganiseerd. Jullie hebben ertoe bijgedragen om van deze vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Nogmaals, duizend maal dank.

Tine

 
 

Een onvergetelijke week. Kennis met diepgang, zon en zen, wijn en lekkernijen, dolce far niente. Te snel voorbij. Eénmalig? Maar in elk geval uniek. Met dank.

Jan

Lieve Alain en Tracy,

Wat we ons zullen herinneren zal ons vreugde geven. Dank voor deze ONVERGETELIJKE week en jullie onvoorstelbare warmhartigheid. Het innigste koppel dat ik ken! Muchas gracias, thank you.

Myriam

 
 

Dit was een belevenis buiten alle verwachtingen in. Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, sympathie maakte ons verblijf onvergetelijk. Er zijn alleen maar superlatieven! Hartelijk dank.

Mariette

Lieve Alain en Tracy,

Jullie zijn beiden fantastische mensen en hebben mij en alle anderen een onvergetelijke week bezorgd in het oh zo prachtige Frigiliana. Ik hoop jullie snel weer te ontmoeten en zou jullie beiden graag eens bij mij in Antwerpen of in Marokko willen ontvangen. Dank voor alles, dikke zoenen.

Farid

 
 

Lieve vrienden,

Ik ga het kort houden: you guys rock!

Johan Braeckman