Praktisch

 
 

Vluchten

De dichtstbijzijnde luchthaven is Málaga Airport (AGP). De luchthaven bevindt zich op een 70-tal kilometer van Frigiliana. Onder andere Brussels Airlines, Vueling, Ryanair en TUIfly bieden directe vluchten aan vanuit Brussel naar Málaga. Een interessante site om vluchten te zoeken en prijzen te vergelijken vindt u hier.

Transfers

Wij kunnen luchthaventransfers voor u boeken bij Hotel Villa Frigiliana aan 70 euro per rit. Dit wordt rechtstreeks met de chauffeur afgerekend. Wanneer aankomst- en/of vertrektijden overeenstemmen, kunnen transfers gedeeld worden met andere deelnemers.

Huurwagens

Wie gedurende de vrije tijd de omgeving van Frigiliana en Nerja wil verkennen raden wij aan om een wagen te huren. Een interessante site om de verschillende prijzen te vergelijken vindt u hier.

Hotel Villa Frigiliana

Het hotel bevindt zich in Calle San Sebastián 1, 29788 Frigiliana, Málaga, en is telefonisch te bereiken op nummer (+34) 952.534.008. Meer info over het hotel vindt u hier.

Routebeschrijving

Bij het verlaten van de luchthaven volgt u de richtingaanwijzers naar achtereenvolgens Málaga, Granada en Motril en neemt u de autosnelweg A7 (E15). Blijf deze richting aanhouden en verlaat de autosnelweg via de afrit Nerja/Frigiliana (afrit 292). Volg de richtingaanwijzers naar Frigiliana. Ga wanneer u aankomt in Frigiliana uiterst links aan het rondpunt. Net vóór het volgend rondpunt op de rechterzijde van de straat bevindt zich Hotel Villa Frigiliana.

Parkeren

In Frigiliana kan men gratis parkeren op straat of de wagen achterlaten in de ondergrondse parkeergarage. De parkeergarage bevindt zich aan de overkant van Hotel Villa Frigiliana en voor de gasten van het hotel is er een verminderd tarief beschikbaar.

Tafelen

Wie vroeger in het land is en lekker wil tafelen, of 's middags naar een leuk restaurant zoekt, raden wij zeker één van deze restaurants aan:

The Garden Restaurant

La Taverna del Sacristan

Nueva Tahona

Restaurante Chicha

Restaurante Marisquería El Sacristan

Gusto

El Casino

Levi Angelo (chocolade, dessert, ontbijt